Sam Smith tregon se si Lady Gaga e ka ndihmuar të jetë “krenar për të qenit queer”

Sam Smith tregon se si Lady Gaga e ka ndihmuar të jetë “krenar për të qenit queer”

Sam Smith ka ndarë një nga frymëzimet e tyre më të mëdha muzikore, Lady Gaga dhe mënyrën se si ajo i ndihmoi atë të ishte “krenarë për të qenit queer”.

28-vjeçari Sam është hapur homoseksual dhe vitin e kaluar doli hapur si gjini jo binar, duke përdorur përemrat “ata / ata”.

Dhe ishte ngritja epike e Gaga në famë që e ndihmoi të përpunojë “të qenit queer” pasi u “fiksua” me të.

Në një video të re për Vogue, Sam tha: “Gaga është ndoshta arsyeja pse unë në fakt u pajtova me gjininë time”.

“Unë isha 15 vjeç kur doli albumi debutues i Gaga The Fame dhe unë isha i fiksuar me Lady Gaga-n.

“Ajo më dha leje të plotë të jem vetvetja dhe të krenohem me gjinine jo-binare time. Ishte një formë e të shprehurit, por gjithashtu ishte çuditërisht një formë e mbrojtjes.”/Insajderi.com