Saved By The Bell kërkon falje për shakanë lidhur me transplantin e veshkës të Selena Gomez

Saved By The Bell kërkon falje për shakanë lidhur me transplantin e veshkës të Selena Gomez

Krijuesit e Saved By The Bell i kanë kërkuar falje Selena Gomez për një shaka të bërë në një episod të fundit në lidhje me transplantin e veshkës së saj.

Një zëdhënës për NBC tha se nuk ishte “kurrë qëllimi ynë” të bëjmë shaka me operacionin e saj.

Seriali i ristartuar përmban një episod ku dy personazhe diskutojnë se kush i dhuroi një veshkë këngëtares në 2017.

NBC gjithashtu tha se ata kishin qenë në kontakt me Gomez për të bërë një donacion për bamirësinë e saj.

Selena, 28 vjeç, bëri një transplant veshke tre vjet më parë pasi u diagnostikua me sëmundjen autoimune Lupus.

Personazhet në Saved By The Bell spekuluan në një skenë se kush e dhuroi veshkën, me një që pretendonte se ishte Demi Lovato dhe një tjetër duke thënë se ishte mamaja e Justin Bieber.

Më vonë në episod, mbishkrimet shfaqen në mur duke thënë, “a ka Selena Gomez veshka me të vërtetë?”

Selenës iu dhurua veshka nga shoqja më e mirë Francia Raisa.

Francia që atëherë ka postuar në Twitter për episodin, duke lavdëruar donatorët e tjerë për kryerjen e një “veprimi vetëmohues”./Insajderi.com

BBC News