Scott Disick hapet lidhur me problemet e shëndetit mental

Scott Disick hapet lidhur me problemet e shëndetit mental

Scott Disick është hapur në lidhje me shqetësimet e tij të shëndetit mendor në një bisedë të sinqertë me Kourtney Kardashian.

Ylli i TV-së së realitetit, 37 vjeç, pranoi se “nuk ndihet kurrë i lumtur” ndërsa derdhi zemrën e tij në një bisedë të sinqertë me nënën e tre fëmijëve të tij, duke pranuar që pandemia ka shkaktuar dëme në mirëqenien e tij.

Dhe Scott e bëri të qartë se ai po mendonte të shkonte në rehabilitim për ndihmë me shëndetin e tij mendor, pasi kishte qenë më parë në rehabilitim për vetëm katër ditë në maj, para se të kthehej në shtëpi.

Në një klip për episodin e Keeping Up With The Kardashians të javës së ardhshme, Scott i thotë Kourt: “Unë thjesht nuk mund të merrem me asgjë në këtë moment”.

Ndërsa Kourtney u ul për të dëgjuar mendimet e Scott përmes telefonit, ai pranoi se ishte ndjerë “i dëshpëruar” javët e fundit.

Scott vazhdoi: “Unë shkoj në terapi çdo javë, por kurrë nuk kam përparim dhe nuk ndihem kurrë i lumtur … Unë nuk i kam vajtuar prindërit e mi si duhet ose nuk i dhashë kohë të mjaftueshme ndjenjës së hidhërimit”.

Ka qenë një periudhë veçanërisht e vështirë për Scott në vitet e fundit pasi humbi të dy prindërit e tij në 2013.

Ai shtoi: ” Unë thjesht dua të jem personi më i mirë që mund të jem për familjen time”.

Dhe pasi i tregoi Kourt për një qendër rehabilitimi që i kishin rekomanduar, Scott tha se vendi “posaçërisht merret me traumat e kaluara”.

“Unë thjesht dua të mësoj se si të merrem me gjithçka që është e drejtë,” tha ai./Insajderi.com

Mirror