Së shpejti bashkëpunim?-‘Shaolinat’ bëhen bashkë me Getoar Selimin

Së shpejti bashkëpunim?-‘Shaolinat’ bëhen bashkë me Getoar Selimin

Me sa duket, një bashkëpunim mes Shaoling Gang, apo Blunt, Real 1 dhe Getoar Selimit, mund të vijë së shpejti.

I gjithë ky dyshim vie pasi treshja së fundmi janë parë duke u shoqëruar së bashku.

As njëri e as tjetri nuk kanë dhënë ndonjë detaj, mirëpo bazuar në postimin e bërë shihet se kanë kaluar mirë nën shoqërinë e njëri-tjetrit.

Se çfarë po zihet konkretisht mbetet të mirret vesh shumë shpejtë.