Selena Gomez për shëndetin mendor: “Ndihesha e pashpresë deri kur kërkova ndihmë”

Selena Gomez për shëndetin mendor: “Ndihesha e pashpresë deri kur kërkova ndihmë”

Gjatë viteve të fundit, Selena Gomez ka qenë gjithnjë e më e sinqertë për udhëtimin e saj të shëndetit mendor, njofton Insajderi.

Por edhe pse ajo e bën të duket të lehtë të flasësh hapur për vështirësitë e shëndetit mendor, këngëtarja pranon se ka qenë e vështirë për të ndarë momentet e saj më të vështira me botën.

“[Të flasësh hapur] nuk është një gjë e lehtë për askënd. Më është dashur të luftoja me gjëra që nuk i kuptoja”, tha Gomez për PEOPLE ekskluzivisht. “Dhe pastaj ishte kjo stigmë: Çfarë do të mendonin njerëzit? Por kur e mendova, përgjigjja ime e parë ishte,” Nuk më intereson, kjo është e vërteta ime “. Unë nuk jam një stigmë. Unë jam një person që jeton jetën e vet.”

Duke qenë e zëshme për uljet dhe ngritjet e saj, Gomez shpreson se po ndihmon fansat që po përballen me çështje të ngjashme të ndihen më pak të vetmuar. /Insajderi.com