Shenjat që tregojnë se do të prekeni nga sëmundja e mëlçisë

Shenjat që tregojnë se do të prekeni nga sëmundja e mëlçisë

Mëlçia është organ në trupin tonë që vazhdimisht nxjerr toksina, filtron gjakun nga zorrët dhe trajton lëndë ushqyese.

Është e rëndësishme që të vëreni simptomat e mundshme që tregojnë se mëlçia juaj nuk po funksionon siç duhet ose kërcënohet nga një sëmundje, transmeton KosovaPress.

Këto janë shenjat që tregojnë se mund të jeni prekur nga sëmundja e mëlçisë:

-Sytë e zverdhur

-Lëng i shtuar në stomak

-Hepatit A, B dhe C

-Nuk mund të ndaloni kruajtjen

-Lodhje kronike

-Alkoolizmi i rëndë

-Mbipesha

-Historia e sëmundjes familjare

-Shqetësim dhe harresë