Sherri mes Dudës dhe Feros përshkallëzon në kërcënime: “Do të vij tek shtëpia”

Sherri mes Dudës dhe Feros përshkallëzon në kërcënime: “Do të vij tek shtëpia”

Pas komenteve tallëse të Dudës në një postim ku Fero shkruante se është reperi më i mirë në botë , situata mes dy reperëve ka përshkallëzuar në kërcënime.

Në një video live në Instagram, Fero iu referua komenteve të Dudës duke e cilësuar “njëfarë” reperi që kërkon “të bëjë famë”. Gjithashtu, shtoi se personi në fjalë, nuk ka arritur të ketë sukses ndërsa Fero vetë, ka “shku n’gjith’ shqiptarin’, edhe i ka vetëm 21 vjet.

Përpara këtyre komenteve, Duda reagoj  në Instagram-in e tij, postoi një story ku shkruante se do t’i shkojë Feros në shtëpi, sapo ky të kthehej nga Zvicra.

“Kur t’kthehesh prej Zvicrës n’Gjilan na t’vina te shpia si gjith’ qysh. Ju vina Double G”, shkruajti Duda.