Dy këngët e saj të fundit kanë ngritur në këmbë publikun  e saj në Ferizaj. Fansat e luanës nuk kanë lënë pa publikuar v" />

Shikoni çfarë ndodhë në koncertin e Luana Vjollcës

Shikoni çfarë ndodhë në koncertin e Luana Vjollcës

Luana Vjollca dukshëm nuk po di të ndalet.

Dy këngët e saj të fundit kanë ngritur në këmbë publikun  e saj në Ferizaj.

Fansat e luanës nuk kanë lënë pa publikuar video ku shfaqet Luana në kulmin e saj në skenë.

Ajo është parë të  këndojë dhe të kërcejë në performancën e saj  aq sa ka elektrizuar sallën