fbpx

Shikoni pallatin e Madonës prej shtatë milionëve

Shikoni pallatin e Madonës prej shtatë milionëve

Pop këngëtarja Madona e ka blerë vitin e kaluar një shtëpi në Portugali për madje shtatë milionë dollarë dhe prej atëherë jeton aty bashkë me fëmijët e saj.

Shtëpia gjendet në vendin e quajtur Sintra, i cili gjendet afër Lisbonës, dhe vendimin për t’u transferuar këtu ka marrë për shkak të djalit të saj David Banda i cili shkon në shkollën e futbollin në klubin e Lisbonës Benfika.

Ky pallat quhet “Shtëpia roje” dhe është ndërtuar në shekullin e 18 gjatë sundimit të Pedro V dhe në të janë shumë pjesë të ndërtimit.

Pasuria e cila shkon bashkë me pallatin shtrihet në 1,84 hektar, dhe shtëpia i ka shtatë dhoma të fjetjes, pesë banjë dhe tri dhoma të ditës, derisa në shtëpinë ndihmëse gjendet një dhomë e ditës, dy dhoma të fjetjes, një banjë dhe kuzhina./Insajderi.com.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=77&v=rsyXkgIWDyE