Shitet objekti që dikur ishte tualet publik

Shitet objekti që dikur ishte tualet publik

Tualeti publik që ndodhet në qendër të Surreyt të Anglisë, ishte privatizuar gjatë vitit 2012 nga një kompani ndërtimi për 75 mijë euro.

Që atëherë është bërë renovimi i tërësishëm i objektit, duke e kthyer në një shtëpi luksoze me ngrohje në dysheme, panele nga xhami, si dhe mobilie moderne.

Për këtë objekt banimi, që ndodhet në një pjesë shumë të mirë të qytetit, janë paguar 360 mijë euro, aq sa do të kushtonte një shtëpi e madhe në ndonjë zonë më periferike.

Madje, interesimi ka qenë shumë i madh dhe pritet që në të ardhmen të shitet për çmim shumë më të lartë.