Shkurte Fejza tregon trashëgiminë që do u lërë fëmijëve

Shkurte Fejza tregon trashëgiminë që do u lërë fëmijëve

Të ftuara së fundmi në emisionin “N’drrimi i natës”, ishin dy këngëtaret shumë të dashura për publikun e që janë nënë e bijë, Shkurte Fejza dhe Gresa Behluli. Shkurte prej vitesh është një nga këngëtaret më të mirënjohura të muzikës popullore ndërsa vajza e saj Gresa së fundmi ka qenë në qendër të vëmendjes me dasmën përrallore.

Gjatë emisionit, Gresa e pyeti të ëmën: “A do na lësh pasuri edhe neve vajzave?”

“Nuk është kush e di se çfarë pasurie, por për mua jeni më të shtrenjtit ju. Dhe gjithçka që kam bërë e kemi bërë bashkë, dhe do të jetë saktë barabartë”, u shpreh Shkurte Fejza.