Shokon babai i Meghan Markle: Vajza ime është e tmerruar, e shoh në sytë e saj

Shokon babai i Meghan Markle: Vajza ime është e tmerruar, e shoh në sytë e saj

Babai i dukeshës Meghan Markle, Thomas Markle ka thënë se ka frikë se dukesha e Sussex-it është ‘e tmerruar’ në rolin e saj të ri dhe se familja mbretërore po shton shumë presion mbi vajzën e tij.

Ai shtoi se ai mendon se buzëqeshja e saj është ‘e dhimbshme’ dhe ka një çmim të lartë për të paguar për t’u martuar në familjen mbretërore ‘të vjetruar’, duke kritikuar kodin e veshjes ‘qesharake’ të vajzës së tij.

“Unë mendoj se ajo është e tmerruar. E shoh atë në sytë e saj, e shoh atë në fytyrën e saj dhe e shoh atë në buzëqeshjen e saj . Unë e kam parë buzëqeshjen e saj për vite me radhë. E njoh buzëqeshjen e saj. Nuk më pëlqen ajo që po shoh tani” tha ai.

Markle gjithashtu zbuloi se hera e fundit që foli me vajzën e tij ishte në telefon një ditë pas martesës së saj, por pothuajse dy muaj më vonë nuk ka pasur kontakt, dhe Kensington Palace ka refuzuar t’i përgjigjet teksteve të tij, shkruan Metro.uk.

Ai shtoi se ai ka frikë se do të vdesë para se ta shohë përsëri vajzën e tij Meghan, gjithashtu ai ka thënë se kjo është intervista e fundit qe ai do të japë.