Shpend Ahmeti fajëson “fytyrën e PAN”-it për votën refuzuese (VIDEO)

Shpend Ahmeti fajëson “fytyrën e PAN”-it për votën refuzuese (VIDEO)

Kryetari i PSD-së, Shpend Ahmeti, ka folur për rezultatin e ulët të partisë së tij në zgjedhjet e 6 tetorit

Rezultati në zgjedhje nuk ishte aspak i mirë për Partinë Socialdemokrate. Katër ditë pasi ky proces mori fund, kjo parti mblodhi Këshillin Drejtues.

Pas këtij takimi, Ahmeti, për televizionin T7 ka thënë se ka shumë faktorë që kanë ndikuar në rezultat.

Ai ka thënë se Ramush Haradinaj është parë si fytyrë e PAN-it dhe për atë kanë marrë votë refuzuese.

insajderi.com