Shqiptari ia ‘kris’ kenges me çifteli në mes të Shkupit

Shqiptari ia ‘kris’ kenges me çifteli në mes të Shkupit

Ekipi i emisionit Revieë kishte qenë në Shkup për të marrë mendimet e pytetarëve rreth këngëve kosovare dhe ato maqedonase.

Shumë prej tyre kishin dhënë mendime të ndryshme, disa pro këngëve kosovare, disa atyre maqedonase e disa edhe të asaj turke.

Gjatë këtij vox popi, gazetari kishte takuar një të moshuar shqiptar duke luajtur me çifteli në mes të Shkupit.

Review me Majkin dhe Onatin / Nga Prishtina në Tiranë, Shkup e Ulqin

Review me Majkin dhe Onatin / Nga Prishtina në Tiranë, Shkup e Ulqin

Gepostet von Review am Samstag, 16. November 2019