fbpx

Shqiptarja Rita Ora parakalon në tepihun e kuq të MTV EMA 2017

Shqiptarja Rita Ora parakalon në tepihun e kuq të MTV EMA 2017

Këngëtarja Rita Ora ka lënë të gjithë me gojën hapur derisa po pozon në tepihun e kuq të MTV EMA.

Veshja e saj edhe sonte është e veçantë, derisa ajo do të jetë edhe moderatorja e natës së ndarjes së çmimeve sonte.

Rita po duket e veçantë, dhe ndoshta nga më të përfolurat momentalisht derisa në tepihun e kuq po parakalojnë emra të ndryshëm të industrisë së muzikës.

A është ajo që ka një banjë!  Rita Ora mirë dhe me të vërtetë e përjashtoi veten kur arriti në çmimet e MTV Europe Music Awards 2017, të mbajtur brenda SSE Arena në Londër, Wembley, në një mantel dhe peshqir

Kurrë nuk ka frikë të shkaktojë trazim: Rita - i cili është nikoqiri i ceremonisë së sotme - me siguri filloi të flasë për qytetin ndërsa ajo u ngjit në ngjarje në ansamblin tronditës