Shtatzënia në pandeminë Covid 19

Shtatzënia në pandeminë Covid 19

Shtatzënia është një nga proceset që nuk ndalet asnjëherë dhe sigurisht as tani në kohë pandemie, nuk është ndalur.

Këngëtarja e njohur Ciara, është njëra nga ato të cilat e kanë pasur “fatin” që të përjetojnë shtatzëninë në këtë kohë.

“Shtatzënia gjatë Covid 19 ka qenë një eksperiencë unike, në të njëjtën kohë shumë sfiduese. Faleminderit familjes time që më qëndruan pranë gjithë këto kohë” ka shkruar Ciara, në Twitter, duke na sjellë disa foto të bukura të këtij procesi hyjnor, të bëra për revistën e famshme, Vogue./Insajderi.com