Shtyhet Festivali Ndërkombëtar i Monodramës në Kosovë “MonoAKT”

Shtyhet Festivali Ndërkombëtar i Monodramës në Kosovë “MonoAKT”

Shtyhet Festivali Ndërkombëtar i Monodramës në Kosovë “MonoAKT”

Festivali Ndërkombëtar i Monodramës në Kosovë “MonoAKT”, edicioni i 12-të, i cili ishte planifikuar në datat 18 – 22 qershor në Pejë, për shkak të shpërthimit të pandemisë është zhvendosur në datat 13 deri me 18 tetor 2020.

Lajmin e bëri të ditur Mentor Zymberaj në deklaratë për media në llogarinë e tij në Facebook.

MonoAKT është ndër Festivalet e veçanta dhe shumë të suksesshme ndërkombëtare e cila në përmbajtjen e vet ka tri Festivale: – MonoAKT – MonoStripi – MonoAKT+. /Insajderi.com