fbpx

Shuma marramendëse për një episodë – Këta janë aktorët më të paguar të serialeve turke

Shuma marramendëse për një episodë – Këta janë aktorët më të paguar të serialeve turke

Kinematografia turke është padyshim në kulmin e saj dhe i siguron ekonomisë turke një pjesë shumë të majme në të ardhura.

Kjo edhe falë aktorëve të zotë, por edhe të pashëm.

Ata pëlqehen jo vetëm në Turqi, por në shumë vende të tjera në Europë e më gjerë.

Në treshen Altan Düzyatan, Engin Akyürek dhe Tolgahan Sayışman janë bërë të ditura dhe pagesat që marrin për një seri të filmave ku ata marrin pjesë.

Shifrat janë marramendëse nëse llogarisim sa marrin për të gjitha episodet. Më poshtë është edhe renditja e tyre:

Engin Akyürek – 200 mijë TL – 32,316 Euro

Engin Altan Düzyatan – 150 mijë TL – 24,237 Euro

Tolgahan Sayışman – 65 mijë TL – 10,502 Euro