Si është të dalësh në takim me Kanye West

Si është të dalësh në takim me Kanye West

Ylli i “Real Houseëives of Atlanta” Kenya Moore kujtoi marrëdhëniet e saj të kaluara gjatë paraqitjes së saj të Premten në “The Wendy Williams Show”, duke dhënë detaje për një takim katastrofik me Kanye Qest.

Ndërsa ajo nuk përmend kur ka ndodhur takimi, shumë supozojnë se ishte para se Ëest të lidhte kurorën me Kim Kardashian-West në 2014.

“Unë kam dalë me Kanye një herë,” i tha Moore Williams kur u pyet nëse ndonjë njeri i famshëm e ka kërkuar ndonjëherë asaj të dalë. “Kjo ishte një katastrofë.”

“Disi, ne përfunduam duke shkuar në shtëpinë e tij dhe aty kishte shumë gjëra eksplicide në TV”, ndau Moore përmes një buzëqeshjeje të vështirë.

“Unë isha i humbur, ai më la vetëm, unë isha atje për gati pesë minuta, duke bredhur nëpër shtëpinë e tij. Kur ndiqja zhurmat, ai po shikonte diçka në TV që ndoshta nuk duhej ta bënte. Pra, kjo ishte dalja ime! ”

“Sado që unë e dua atë shumë, ishte thjesht gjëja më e çmendur”./Insajderi.com

Mirror