Skena që kopjoi Dafina Zeqiri nga këngëtarja e njohur

Skena që kopjoi Dafina Zeqiri nga këngëtarja e njohur

Këngëtarja Dafina Zeqiri, si thuajse të gjitha të tjerat në vendin tonë, influencohen shumë nga tregu i muzikës botërore.

Edhe projektet që i pretendojmë si shumë origjinale, del të jenë plagjiaturë, të kenë diçka të kopjuar brenda.

Një listë e gjatë këngësh e videoklipesh të famshme, kanë dalë të jenë kopje. Pak aty e pak këtu dhe kështu ndërtohen produktet muzikorë në vend.

Të gjithë e pëlqyen këngën dhe videoklipin e këngës “Vuj, vuj” të Dafina Zeqirit, por a ua merrte mendja që skena më interesante ishte e kopjuar nga “Lovely” e Billie Eilish?

Ndër ta edhe fytyrat tona publike