Skivi: Unë jam pronar i Babastars, Majku dhe Onati janë artista në Babastars

Skivi: Unë jam pronar i Babastars, Majku dhe Onati janë artista në Babastars

Vitë më parë, kompania e cila la emër në estradë ishte padyshim grupi Babastars.

Edhe pse kishte shumë artista në këtë label, vetëm Skivi dhe Getoar Selimi ishin pronarët e dukshëm.

Tashmë ky grup është përqarë, duke mbetur vetëm Getoar Selimi, Majk dhe Onat e së fundmi I është ribashkuar edhe Cozman.

Skivi nuk është më pjesë e Babastars, po sipas tij ky grup është I tij sepse është vetë themelues ndërsa Majku dhe Onati janë vetëm artista me kontratë.

“Majku edhe Onati janë në formë të artistit në Babastars, nuk janë  në formën e pronarit”, është shprehur Skivi.

Review | Nga Skills tek Babastars në solo

Review | Nga Skills tek Babastars në solo

Gepostet von Review am Samstag, 7. Dezember 2019