Solistja Morena Taraku i bënë ‘diss’ Review e Insajderit

Solistja Morena Taraku i bënë ‘diss’ Review e Insajderit

Morena Taraku kishte paralajmëruar se gjatë këtyre ditëve do të publikojë projektin e ri i cili ka të bëjë me skandalin ‘lokacioni’.

Dhe kjo këngë e Morenës është publikuar më në fund.

‘F**k your location’ titullohet projekti i cili duket të jetë si përgjigje ndaj audio-incizimit të publikuar disa javë më parë.

E ‘DISS-AT’ nuk munguan as për gazetarët, për të cilët Morena thotë qe  “ju s’muni dhezni me 1 voice”!

 

Sa per my life i’m really good
Why you care bro
Ju boni video po smuni dhezni
Me 1 voice

E ju gazetar qe veq
menxi spritni mu bo sherr
Kom kry shkoll ngazetari
Tu kesh me juve nstudio jom