Sonte shfaqet komedia e njohur hungareze në Kino Artmata

Sonte shfaqet komedia e njohur hungareze në Kino Artmata

Në kuadër të projektit Javët e Kulturës Hungareze, Ambasada e Hungarisë në Kosovë dhe Kino ARMATA, janë duke promovuar filmat hungarez të titrual në gjuhën shqipe dhe angleze.

Filmat kryesisht janë të zhanreve të ndryshme, duke përfshirë “The Witness”, “Brazils”, “Ruben Brandt, Collector” dhe “Aurora Borealis”.

Sonte do të transmetohet komedia “Brazils” në orën 20:00, ku më pas do të vazhdojë me biseda dhe koktail.

Përndryshe ky film i njohur hungarez Csaba M. Kiss, Gábor Rohonyi.