Spiderman-i po ndryshon pamje për 2021-tën

Spiderman-i po ndryshon pamje për 2021-tën

Fytyra e Marvel Comics, Spider-Man, do të ketë “një pamje të re” këtë mars, shkruan Games Radar, transmeton Insajderi.

Në thirrjet për blerje nga Marvel Comics Mars 2021, botuesi ka zbuluar se zvarritësi i mureve do të duket ndryshe duke filluar në Amazing Spider-Man # 61 të 10 Marsit.

Por deri më tani çdo detaj po mbahet akoma i fshehtë nga publiku.

Amazing Spider-Man  #56 i 5 paraqet Norman Osborn dhe Kingpin duke shqyer një maskë Spider-Man në gjysmë.

Zakonisht, kopertinat janë një metaforë për atë që po ndodh në vazhdimësi brenda vetë historisë, por ndoshta kjo është një ide se përse nevojitet një pamje e re. /Insajderi.com