Steven Soderbergh po punon në një vazhdim filozofik të filmit Contagion

Steven Soderbergh po punon në një vazhdim filozofik të filmit Contagion

Në fillim të këtij viti, filmi i Steven Soderbergh u rrit në popullaritet, ndërsa bota shkoi në bllokim. Tani, regjisori ka zbuluar se po punon për një vazhdim “filozofik” të filmit pandemik të vitit 2011, me skenaristin origjinal Scott Z. Burns.

“Unë kam një projekt në zhvillim për të cilin Scott Burns po punon me mua, që është një lloj vazhdimi filozofik i Contagion, por në një kontekst tjetër”, thotë Soderbergh, në podcastin Happy Sad Confused. “Ju do t’i shikoni të dy si llojet e çiftëzuara, me nuanca pak a shumë të ndryshme”.

Ndërsa bën lidhjen, Soderbergh vëren se filmi i ri nuk do të jetë një vazhdim “në një kuptim të drejtpërdrejtë”. Nuk ka gjasa të ndani karaktere me origjinalin, për shembull. “Scott dhe unë po flisnim, cili është përsëritja tjetër e një historie të tipit Contagion?” thotë Steven Soderbergh./Insajderi.com

Dazed Magazine