Stresi: Tirana është bërë prostitucion i gjallë

Stresi: Tirana është bërë prostitucion i gjallë

Stresi i ka habitur të gjithë me postimin e fundit.

Reperi Stresi i ka bërë disa postime në llogarinë e tij në Instagram.

Ai ka habitur të gjithë pasi ka folur për disa femra të Tiranës të cilat i quan k**va dhe lut Zotin që t’i largoje.

 

Nuk dihet se për kë e ka pasur fjalën saktësisht, ndërsa në vazhdim ua sjellim postimet e tij të cilat para pak minutash i ka ndarë me ndjekësit në Instagram.