SYTË MU KANË QORRU vjen per fansat e Majk

SYTË MU KANË QORRU vjen per fansat e Majk

Kënga e paralajmëruar nga Majk prej disa ditësh, është lansuar sot.

“Sytë mu kanë qorru” titullohet kënga e re e Majk-it, me tekst dhe melodi nga vetë ai, ndërsa videoklipi nga entermedia.

Majk tashme njihet per hitet e tij, e ajo çka na mbetet është të shohim sa do të pëlqehet kjo këngë nga fansat e tij.