Taylor Swift lë në hije Adele

Taylor Swift lë në hije Adele

Taylor Swift vazhdon të jetë mbretëreshë e koncertit të famshëm “Staples Center” përkundër konkurrencës së fortë nga ana e Adele.

Swift kishte arritur që për pesë net koncerte të shesë më shumë bileta se sa e ka bërë Adele për gjashtë net të tilla, raporton TMZ

Në arenën e “Staples Center” është ngritur një flamur me emrin e Taylor Swift nga basketbollisti Kobe Bryant në vitin 1998 dhe këngëtares Adele do t’i duhet të jap gjithçka nga vetja për ta rrezuar flamurin e Taylor në Staples Center./Insajderi