Tayna, Melind dhe Rina konkurrente edhe në “bikini”

Tayna, Melind dhe Rina konkurrente edhe në “bikini”

Muzika shqiptare u bë më e nxehte me ardhjen në skenë të tri repereve femra tejet të suksesshme.

Ato morën thuajse krejt vëmendjen në rep muzikës, duke i lënë në hije artistet e vjetër të repit shqiptarë.

Këngë të shumta, koncerte, përplasje me tekste bën që e gjithë vëmendja të jetë te Tayna, Melidna dhe Rina.

Por përveç muzikës, rëndësi të madhe ka edhe paraqitja e jashtme për këto artiste, të tri reperet njihen për stilet e tyre të veçanta, dhe për rëndësinë e madhe që ja kushtojnë paraqitjes së jashtme.

Të tria postojnë kohë pas kohë foto dhe video nga palestrat sportive, duke vene në pah rëndësinë që ja kushtojnë paraqitjes së jashtme.

Gjatë sezonit të verës përveç projekteve muzikore reperet kanë bombarduar edhe me foto të nxehta në bikini, duke u bërë temë diskutimi nga fansat e tyre, se cila është më e mira, në paraqitjen e jashtme.

Ja disa foto ku Melinda, Rina dhe Tayna shfaqen në bikini.

Tayna:

Melinda:

Rina: