Tayna ‘provokon’ në pikë të natës, publikon një foto ‘të nxehtë’ nga pishina

Tayna ‘provokon’ në pikë të natës, publikon një foto ‘të nxehtë’ nga pishina

Tashmë jemi mësur që reperja Tayna të na befasojë jo vetëm nga ana muzikore por, edhe nga paraqitja e saj.

Së fundmi ajo ka paralajmëruar se do të pushojë nga koncertet dhe se do të merret më shumë me veten duke u relaksuar kështu në lokacione të ndryshme.

Në një foto të publikuar në rrjetin social Instagram, ajo ka shfaqur linjat e saj trupore në bikini njëpjesëshe.

Kujtojmë se “Sorry” titullohet projekti i fundit muzikor nga Tayna, i cili u prit mirë në publik.