Tayna tregon në çka është e dashuruar

Tayna tregon në çka është e dashuruar

Reperja Tayna ka postuar një foto tepër interesante në rrjetin social në instagram

Edhe pse ajo nuk ka shkruar ndonjë status poshtë fotografisë, por është bluza e saj që tregon se çfarë mendon ajo për një të dashur.

“Unë vetëm jam e dashuruar në krevatin tim dhe nënën time. Me vjen keq!”, shkruan mbi këtë bluzë derisa Tayna ka shtuar mbi fotografi një slogan “mbaj distancë”.

Ndryshe, pandemia e koronavirusit Taynan e kishte zënë në Amerikë pasi që kishte udhëtuar atje për një koncert më 16 mars.