Të famshëm që nuk kanë lidhje gjaku por ngjajnë si dy pika uji

Të famshëm që nuk kanë lidhje gjaku por ngjajnë si dy pika uji

Thuhet se të gjithë kanë dikë që i ngjajnë plotësisht!

Nga ana tjetër është interesante kur gjejmë dikë që na ngjan. Por sa janë shanset që dy persona që nuk kanë lidhje gjaku, të jenë të famshëm dhe të ngjajnë me njëri tjetrin? Bazuar në disa kolazhe emrash një gjë e tillë nuk del të jetë e rrallë, njofton Insajderi.

Kristen Stewart dhe Alicia Silverstone

30 celebrities so incredibly similar that they look like they were separated at birth

Jada Pinkett Smith dhe Zoe Saldana

30 celebrities so incredibly similar that they look like they were separated at birth

Chad Smith dhe Will Ferrell

30 celebrities so incredibly similar that they look like they were separated at birth

America Ferrera dhe Jordin Sparks

30 celebrities so incredibly similar that they look like they were separated at birth

Mark Wahlberg dhe Matt Damon

30 celebrities so incredibly similar that they look like they were separated at birth

Jessica Chastain dhe Bryce Dallas Howard

30 celebrities so incredibly similar that they look like they were separated at birth

Tom Hardy dhe Logan Marshall-Green

30 celebrities so incredibly similar that they look like they were separated at birth

Leighton Meester dhe Minka Kelly

30 celebrities so incredibly similar that they look like they were separated at birth

Dane Cook dhe Skylar Astin

30 celebrities so incredibly similar that they look like they were separated at birth

Jaime Pressly dhe Margot Robbie

30 celebrities so incredibly similar that they look like they were separated at birth

Jared Leto dhe Jake Gyllenhaal

30 celebrities so incredibly similar that they look like they were separated at birth

Portia de Rossi dhe Drea de Matteo

30 celebrities so incredibly similar that they look like they were separated at birth

Henry Cavill dhe Matt Bomer

30 celebrities so incredibly similar that they look like they were separated at birth

Sarah Hyland dhe Mila Kunis

30 celebrities so incredibly similar that they look like they were separated at birth
Burimi: Bright Side