ju jeni ajo që mendoni

Të famshmit dhe ligji i tërheqjes

Të famshmit dhe ligji i tërheqjes

Nga reperët e mëdhenj të të gjitha kohërave deri tek ish guvernatorët te pronarët e rrjeteve, “Ligji i Tërheqjes” ka qenë pjesë e jetës së shumë të famshmëve.

Në filozofinë e Mendimit të Ri, Ligji i Tërheqjes është besimi se mendimet pozitive ose negative sjellin përvoja pozitive ose negative në jetën e një personi, njofton Insajderi.

Jim Carrey

When Jim Carrey was told he had 10 minutes to live, this is what he did |  CBC Radio

Unë do të përfytyroja drejtorët e interesuar për mua dhe njerëzit që i respektoja duke thënë: “Më pëlqen puna juaj”. Do të përfytyroja gjëra që doja dhe që nuk kisha asgjë në atë kohë, por thjesht më bënte të ndihesha më mirë. Unë do të shkoja me makinë në shtëpi dhe do të mendoja: “Epo, unë i kam këto gjëra. Ato janë atje, unë thjesht nuk i kam ende por ato janë atje”.

I shkrova vetes një çek për 10 milion dollarë për shërbimet e aktrimit të bëra dhe i dhashë vetes 3 vjet. I thashë vetes se në festën e Falënderimeve të vitit 1995 do të kisha ato para, ndërkohë gjendja ime financiare sa vinte e përkeqësohej. Pastaj, pak para Falënderimeve të vitit 1995, kuptova se do të fitoja 10 milionë dollarë në filmin “Dumb and Dumber”.

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger's Free Home Bodyweight Workout | Esquire

Kur isha shumë i ri, unë përfytyrova veten atë që doja të isha dhe të kisha. Mendërisht nuk kam pasur asnjë dyshim në lidhje me të. Mendja është me të vërtetë kaq e pabesueshme. Para se të fitoja titullin tim të parë Mr. Universe, unë shëtisja nëpër turne sikurse se mua sa më ishte dhënë ai titull. Titulli ishte tashmë imi. Unë e kisha fituar atë shumë herë në mendjen time sa nuk kishte dyshim se do ta fitoja. Pastaj kur kalova në kinema, e njëjta gjë. Unë e vizualizova veten time duke qenë një aktor i famshëm dhe duke fituar para të mëdha. Mund ta ndieja dhe shijoja suksesin. Thjesht e dija që gjithçka do të ndodhte.

Jay Z

Jay-Z's Roc Nation, Long Island University to launch new school for music,  sports and entertainment | Fox Business

Unë besoj se ju mund të mendoni gjëra dhe ato vijnë në ekzistencën tuaj.

Conor McGregor

Conor McGregor announces retirement from UFC | World News | Sky News

Nëse mund ta shihni këtu (në kokën tuaj) dhe keni guximin e mjaftueshëm për ta folur atë, kjo do të ndodhë. Unë i shoh këto shkrepje, i shoh këto sekuenca dhe nuk u largohem atyre. Shumë herë njerëzit besojnë në gjëra të caktuara, por ato i mbajnë në vetvete. Nuk e flasin me zë. Nëse vërtet besoni në të dhe bëheni të zëshëm me të, ju po krijoni atë ligj tërheqës dhe ai do të bëhet realitet.

Oprah Winfrey

Milwaukee nonprofit included in Oprah Winfrey's $12M coronavirus relief  grants to “home” cities | The Milwaukee Independent

Krijoni vizionin më të lartë, më madhështor të mundshëm për jetën tuaj, sepse bëheni ajo që besoni.

Lady Gaga

Lady Gaga takes antipsychotic and said she would 'spiral' without it -  Insider

Ndodhi rreth 5 vjet më parë, por është disi si një mantra. Ju ia përsërisni vetes çdo ditë. “Muzika është jeta ime. Muzika është jeta ime. Fama është brenda meje. Unë do të bëj një këngë hit.” Dhe ende nuk është e vërtetë, është një gënjeshtër. Ju po thoni një gënjeshtër pa pushim, por një ditë, gënjeshtra është e vërtetë.

Steve Harvey

Article from Steve Harvey - "This Book Changed My Life" - Greg McKeown

E mira tërheq të mirën. Duhet ta kuptoni: ju jeni një magnet. Çfarëdo që të jeni, kjo është ajo që ju tërheq tek ju. Nëse jeni negativ, do të tërhiqni negativitet. Jeni pozitiv? Do të tërhiqni pozitivitetin. Ju jeni një person i mirë? Shumica e njerëzve janë të mirë me ju… Nëse e shihni në mendjen tuaj, mund ta mbani në dorë. Kjo është kaq e vërtetë.

Will Smith

Will Smith Talks Digital De-aging in Ang Lee's 'Gemini Man' - Variety

Besoj se mund të krijoj gjithçka që dua të krijoj. Nëse mund ta vë kokën drejt, ta studioj, të mësoj modelet dhe – është e vështirë të thuash me fjalë, është marrëzi e vërtetë metafizike, ezoterike, por unë ndjej fuqishëm se jemi ata që zgjedhim të jemi. /Insajderi.com

Burimi: Medium