Të izoluar në të njejtën shtëpi, përsëri Xhensila nuk harron të bëj këtë veprim ndaj Besit

Të izoluar në të njejtën shtëpi, përsëri Xhensila nuk harron të bëj këtë veprim ndaj Besit

Këngëtarja Xhensila Myrtezaj dhe burri i saj, komediani, Bes Kallaku, ka kohë që së bashku me vajzën e tyre Ajkën po qëndrojnë të vetizoluar.

Shpesh kanë publikuar foto së bashku duke u argëtuar me vajzën e së fundmi Besi si me shaka ka treguar si po e kalojnë kohën bashkë me gruan e tij.

Ai thotë se edhe në karantinë po i bie telefoni vazhdimisht.

 

Rrugëtimi i filmit “Një tregim Prishtine”