Të sh**r*efsha nonën, eskalon këngëtari shqiptar në ditëlindje

Të sh**r*efsha nonën, eskalon këngëtari shqiptar në ditëlindje

Këngëtari Aleksandër Gjoka teksa ka qenë duke kënduar me miqtë e tij në ditëlindjen e Endri Priftit, i cili dje mbushi 54-vjeç,  nuk i ka ndalur edhe sharjet.

Ai ka ngacmuar të ftuarit dhe me të qeshura ka kënduar: “Kjo është Ana në vend, se na çave b*thën në një vend, ik pirdhu, ik pirdhu eeejj. Ana …(nuk kuptohet) je kokrra legenes Ana o se për ty bëj një m*t Ana o, të shk*rdhefsha nonën Ana, të shk*rdhefsha nonën Ana, ik e p*rdhu Ana, ik e p*rdhu Ana”.

Ai vijon më tej: “Dëgjo ju intelektualëve, ore kur shkoni në banjo si thoni do kryejmë procesin e jashtëqitjes apo do bëjmë m*tin. Ik e p*rdhu, ikë”.