Teatri Kombëtar i Anglisë lanson shfaqjet e filmuara nga arkivi

Teatri Kombëtar i Anglisë lanson shfaqjet e filmuara nga arkivi

Teatri Kombëtar ka nisur një shërbim streaming nga arkivi i shfaqjeve të filmuara, të cilat shfaqin yje si Dame Helen Mirren dhe Olivia Colman.

Teatri Kombëtar në Shtëpi do të vërë shfaqjet në dispozicion ose për një pagesë të vetme ose duke u abonuar.

Ato përfshijnë Phèdre të Dame Helen, Medea me protagonist Helen McCrory dhe Michaela Coel, dhe Othello të Adrian Lester.

Shumë prej tyre janë shfaqur më parë në kinema, dhe disa janë transmetuar falas gjatë bllokimit të parë.

Prodhimet e vëna në skenë nga teatrot partnere të Kombëtares gjithashtu mund të shikohen, duke përfshirë Yerma të Young Vic me Billie Piper dhe Coriolanus të Magazinës Donmar me protagonist Tom Hiddleston

Pjesa e parë e prodhimeve përfshin gjithashtu shfaqje që nuk janë shfaqur më parë në kinema ose në internet, si Mosquitoes, një shfaqje e vitit 2017 nga Lucy Kirkwood në të cilën Olivia Colman dhe Olivia Williams luajnë motra.

Lisa Burger, drejtoresha ekzekutive e National, tha se sipërmarrja “do të vazhdojë t’i sigurojë audiencës fuqinë dhe gëzimin e teatrit për aq kohë sa nevojitet”./Insajderi.com

BBC News