Teyana Taylor lajmëron pensionimin nga muzika

Teyana Taylor lajmëron pensionimin nga muzika

 

Teyana Taylor njoftoi se po tërhiqet nga muzika në një postim në Instagram të premten.

29-vjeçarja postoi një deklaratë të gjatë në Instagram së bashku me një fotografi të statistikave të saj në fund të vitit Spotify.

“Uau, kush e bëri atë? Të gjithë e bënë atë”! Faleminderit, ”filloi postimi i Taylor. “Unë nuk do të ju konfrontoj me këtë, por në kohën kur ndihem super e (nën) vlerësuar si  artiste, duke marrë pak ose aspak shtytje të vërtetë nga” makineritë”, dhe u duke marrë u anashkaluar vazhdimisht, lista vazhdon”…

“Unë jam duke e pensionuar këtë kapitull të historisë sime me rehatinë që mund të largohem me qetësi duke parë që e gjithë puna e madhe dhe pasioni i bërë ishte vërtet e dashur dhe e mbështetur diku në botë!”, Shtoi ajo. “Për të gjithë mbështetësit e mi nga dita 1 dhe të gjithë të rinjtë, ju dua dhe ju falënderoj për gjithçka dhe mos u shqetësoni!!! ”

Me sa duket, duke pasur parasysh që deklarata shfaqet së bashku me statistikat e Spotify të Taylor, ajo i referohet karrierës së saj si artiste regjistruese.

Që nga mosha 15 vjeç, Taylor ka punuar gjithashtu si valltare, koreografe, aktore, modele, trajnere e fitnesit dhe stiliste e këpucëve./Insajderi.com

PageSix