Tik Tok bëri për vete përdoruesit e rrjeteve sociale, ndër ta edhe yjet tona të showbizit

Tik Tok bëri për vete përdoruesit e rrjeteve sociale, ndër ta edhe yjet tona të showbizit

Përdoruesit e TikTok e përdorin aplikacionin për të krijuar video të shkurtra, zakonisht me muzikë në sfond.

Shumica e videove në platformë realizohen nga njerëz të thjeshtë që kërcejnë e këndojnë para kamerës me këngë popullore në sfond.

Emisioni Review sjell disa nga fytyrat tona publike, të cilët karantinën po e sfidojnë me këtë aplikacion dhe me të vërtetë janë mjaft komike.