Tom Cruise lëndohet gjatë xhirimeve të filmit “Mission Impossible 6”

Tom Cruise lëndohet gjatë xhirimeve të filmit “Mission Impossible 6”

Njëri nga aktorët më të mëdhenj botëror është Tom Cruise, kurse njëri nga filmat më të pëlqyer në vitet e fundit është “Mission Impossible”. Tashmë po xhirohen skenat e filmit “Mission Impossible 6”, që pritet po ashtu të ketë sukses, raporton albinfo.ch.

Aktori amerikan, Tom Cruise është lënduar gjatë xhirimit të një skene, dhe është dashur të ndalet xhirimet dhe t’i jepet ndihma aktorit të njohur.

Cruise edhe pse 55-vjeçar është shumë aktiv në filma, si dhe në top formë.

Tom Cruise luan rolin e Ethan Hunt, ashtu si kurse dhe në filmat paraardhës, ndërsa krahas tij në këtë film luajnë edhe Henry Cavill, Simon Pegg, Jeremy Renner e Vanessa Kirby.