Transformimi drastik! Grimeri i njohur shqiptar kthehet në femër përmes Makeup-it

Transformimi drastik! Grimeri i njohur shqiptar kthehet në femër përmes Makeup-it

Arbër Bytyqi është një nga grimerët më të njohur shqiptar, ku punën e tij e besuan shumë vajza të showbizit.

Së fundmi ai ka publikuar një video në Tik Tok, në të cilin tregoi transformimin nga një burrë në femër përmes grimit të bër për veten e tij.

Në këtë video Arbëri shfaqet me flokë ngjyrë vjollcë, dhe ka vendosur një varëse me gurë.

 

Postimi ka marrë mjaft komente të Vip-ave, të cilët kanë mbetur pa fjalë me këtë transformim!

 

Ky është dissi i Morenës për emisionin Review