Trendi i ri i stilit të flokëve, nga karficat deri tek lidhëset e viteve 80-ta

Trendi i ri i stilit të flokëve, nga karficat deri tek lidhëset e viteve 80-ta

Nga  karficat me perla e deri tek lidhëset e flokëve me ngjyra të viteve 80-të, këtë vit aksesorët e flokëve janë një MUST. Çdo vajzë ka filluar ti përdori sepse përveç se në modë janë dhe funksionale.

Kështu që nuk është çudi që i shihni  kudo në Instagram. Këtu, aksesorë  do t’i japin flokëve tuaj personalitet ekstra dhe do t’ju ndihmojnë t’i rregulloni ato gjatë ditëve të këqija.

Ka dhe  diçka të mirë rreth tyre fakti që nuk kushtojnë shumë. Hidhini një sy aksesorëve që duhet të blini këtë verë: