Tuna heq mbiemrin e Patrisit, a është çifti në krizë?

Tuna heq mbiemrin e Patrisit, a është çifti në krizë?

Me këtë veprim Tuna ka nxitur dyshimet për një krizë të mundshme.

Tuna dhe Patrisi jo rrallë herë kanë qenë në ballinat e mediave rozë për një ndarje të mundshme, por çifti gjithmonë dilnin me ndonjë deklaratë për të mohuar këtë gjë, shkruan lajmi.net.

Tani me veprimin e bërë së fundmi, këngëtarja ka ringjallur sërish këto zëra, dimë se deri vonë Tuna në biografinë e saj kishte mbiemrin e burrit, ndërsa tani shohim se ajo ka lënë vetëm emrin e saj artistik.

Mbetet të shihet se si qëndron e vërteta, kur njëri nga ta të dalë me ndonjë deklaratë.