U bë hallë për herë të parë, Morena Taraku mbulon me dhurata nipin

U bë hallë për herë të parë, Morena Taraku mbulon me dhurata nipin

Ditë më parë , këngëtarja e njohur Morena Taraku dha lajmin e bukur se ishte bërë për herë të parë.

“Lumturia është të bëhesh hallë. Mirëseerdhe në këtë botë Alk Taraku”, shkruante këngëtarja krahas postimit.

Nipin e saj, Alkun, Morena e ka mbuluar me dhurata, te cilat i ka ndarë edhe me ndjekësit në Instastory.

Ajo i ka dhuruar të voglit një medallion floriri me shkronjën “A” të gdhendur, si dhe nje garderobë plot me veshje të ngjyrave të  ndryshme, ndërsa krahas postimit ka vendosur emrin e tij.