U deshën mbi tre vjet që të krijohej kjo makinë e Justin Bieber

U deshën mbi tre vjet që të krijohej kjo makinë e Justin Bieber

Justin Bieber derdhi lot kur pa makinën e tij Rolls Royce që ngjasonte si anijë kozmike të përfunduar, njofton Insajderi.

U deshën mbi tre vjet, por së fundmi është zbuluar edhe rezultati përfundmitar. Makina është e gjitha ngjyrë argjendi me një dizajn shumë futuristik që e bën atë të duket gati gati si një anije kosmike.

Momenti kur u prezantua makina e tipit Rolls Royce e vitit 2018, në njëvide të ndarë në rrjete sociale, këngëtari ishte shumë i emocionuar.

Ndër lot, Bieber mërmëriti “çfarë” dhe “o mirësia ime”, para se prodhuesi i makinës të përgjigjej: “Do më bësh të qaj”.

Më poshtë mund të shihni videon ku prezantohet makina tërësisht e transformuar. /Insajderi.com