U shpall gabimisht e vdekur – “vajza e James Bond” është gjallë

U shpall gabimisht e vdekur – “vajza e James Bond” është gjallë
Burimi i fotografisë: Danjaq/Eon/Ua/Kobal/Shutterstock

Tanya Roberts, e cila “A View to a Kill” dhe më vonë luajti në “That ‘70s Show” si Midge Pinciotti, është shtruar në spital pasi kolapsoi në shtëpinë e saj.

Publicisti i saj, Mike Pingel, raportoi gabimisht 65-vjeçaren e vdekur të hënën, duke çuar në shumë media, për të botuar artikuk që thonin se ajo kishte vdekur.

Pingel më vonë tha për Associated Press se Roberts ishte ende gjallë që nga ora 10 e mëngjesit në Kaliforni por ishte në një gjendje të keqe, njofton Insajderi.

Ai kishte thënë më parë se Roberts u rrëzua në shtëpinë e saj dhe u pranua në Qendrën Mjekësore Cedars-Sinai në Los Angeles.

Publicisti tha se po priste azhurnime të mëtejshme mbi gjendjen e Roberts. Pingel i tha agjencisë së lajmeve PA se familja ishte duke pritur për lajme të tjera nga mjekët, duke shtuar: “Ajo nuk duket fare mirë”. /Insajderi.com