UniKKatil rikthehet me “Kryt nalt”

UniKKatil rikthehet me “Kryt nalt”

Një nga reperët më të njohur dhe më të komentuar në skenën e muzikës shqiptare, Unikkatil është rikthyer me një këngë të re, bashkëpunim me reperin tjetër 2po2.

Kënga e titulluar “Kryt Nalt” e realizuar me video nga “Imagine ka një tekst që bënë thirrje për krenarinë  dhe luftën e vazhdueshme për të “nxjerrë më të mirën” nga vetja dhe jeta.

E kjo këngë duket të jetë një rikthim përnjëmend me “kokë lartë” të Unikkatil-it.