Urimi i veçantë nga Ledri Vula për Mc Kreshen – “e ngrehsh komen zhag”

Urimi i veçantë nga Ledri Vula për Mc Kreshen – “e ngrehsh komen zhag”

Reperi MC Kresha sonte ka kurorëzuar me martesë lidhjen e tij me Erzinën.

Çifti e kanë mbajtur krejtësisht sekrete martesën e tyre, dhe sonte ata po kurorëzohen në një ceremoni tejet private.

Në rrjete sociale, tashmë veç kanë filluar të dalin pamje nga dasma e cila po mbahet në një restaurant në Prishtinë.

 

Të ftuar janë një pjesë e madhe e kolegëve të Mc Kreshes, të cilët edhe po ndajnë foto dhe video nga ngjarja.

Lendri është ndër të pranishmit, i cili përmes një foto në Instagram ka uruar kolegun e tij, duke shënuar “Last man standin. Urime u trashegofsh e ngrehsh komen zhag”