Urimi unik i Trumpit në ditën kur Melania mbush 50 vjet

Urimi unik i Trumpit në ditën kur Melania mbush 50 vjet

Sot, Melania Trump feston ditëlindjen e saj të 50’të në shtëpi në Shtëpinë e Bardhë.

Presidenti i SHBA’së, Donald Trump ka uruar nëpërmjet Twitter bashkëshorten e tij, Melania Trump.

“Gëzuar ditëlindjen Melania, Zonja jonë e Parë e shkëlqyer!”, shkroi kreu i SHBA’së.

Çifti Trump u takuan për herë të parë në një javë mode në Nju Jork në vitin 1998.

Fejesa zyrtare arrin në vitin 2004 dhe martesa, në të cilën morën pjesë edhe Hillary dhe Bill Clinton, u mbajt në vitin 2005.

Një vit më vonë, Melania u bë qytetare amerikane dhe është mamaja e fëmijës së pestë të Trump, Barron William.