Vajza e Bruce Willis dhe Demi Moore do të bëj skanim truri në kërkim të traumave të vjetra

Vajza e Bruce Willis dhe Demi Moore do të bëj skanim truri në kërkim të traumave të vjetra

Tallulah Willis është hapur rreth “një seri problemesh personale” ndërsa bëri një skanim të trurit për shkak të problemeve  të shëndetit mendor.

Tallulah, vajza e Demi Moore dhe Bruce Willis, u drejtua për në Klinikën Amen në Encino, California, për të zbuluar “efektin e traumave të kaluara në trurin e saj”.

Duke u shfaqur në një video për klinikën, 26-vjeçari tha: “Unë kam pasur një seri luftërash personale. Një çantë shpine të madhe me trauma të cilën po përpiqem ta bëj atë më pak të rëndë”.

“Unë mendoj se ekziston një lirim kur dikush thotë:” Unë mund të shoh saktësisht se ku qëndron trauma në trurin tuaj. Unë mund të shoh se këtu ju shqetësoheni më shumë “, dhe pas kësaj, keni sugjerime se si t’ju ndihmojnë një metodologji e ndryshme sesa një terapist, ose një psikiatër ose një mjek i përgjithshëm”.

“Unë thjesht isha shumë i ngazëllyer për të marrë një perspektivë të ndryshme.”

Tallulah gjithashtu u takua me Dr Jay Faber, i cili i paraqiti asaj një seri skanimesh të trurit.

“Unë mendoj se menaxhimi i ankthit tim është më i vështiri”, i tha ajo, “sepse ankthi im është shumë fizik.

“Kështu që unë do të shqetësohem dhe zemra ime do të rrahë shumë shpejt, do të djersitem dhe do të ndjehem vërtet e mërzitur dhe e sëmurë.”

Klinika përdor një formë të imazhit të trurit për të diagnostikuar çështje psikiatrike./Insajderi.com

Mirror