Vajza të zhveshura e ‘belly dance’, publikohet videoklipi i Melindës

Vajza të zhveshura e ‘belly dance’, publikohet videoklipi i Melindës

Reperja Melinda sapo ka lansuar këngën e saj më të re ‘A po don pak’, të cilën e kishte paralajmëruar ditë më parë.

Videoklipi është shoqëruar me skena provokative ku vajzat ishin të zhveshura duke bërë akrobacione e disa prej tyre edhe duke kërcyer ‘belly dance’.

Në një pjesë të këngës ajo thoshte se ‘i kalla’ duke kërcyer kështu edhe mbi makinën e zjarrëfikësve.

Kujtojmë se ajo së fudmi është tallur edhe me Taynan dhe Dafina Zeqirin, duke publikuar një pjesë të këngës se Drake e cila ngjason me këngën e këtyre dy të fundit.